Over mij

Schrijftrainer en tekstschrijver
met Stoute Schoenen

Het begon met een paar Stoute Schoenen.
Maat 45.

Ik ben risicoloos ambitieus: een lastige combi als het tijd is voor verandering. Daarom gaf Dominique mij op 17 juni 2014 een lieve schop onder mijn kont met een paar Stoute Schoenen.

Ik zegde heel stoer (vond ik zelf) mijn vaste baan op en startte als tekstschrijver met Zuivere Communicatie. En vanaf dat moment ging ik als een hardloper!

Nou nee, hoor.
Ik liep veel te hard, struikelde over die te grote schoenen en schopte ze tenslotte gefrustreerd uit. Waar bleven die leuke klanten nou? Tot ik een baan aangeboden kreeg en er een knop omging. Niks stoppen!
De schoenen gingen weer aan en liepen beter als ik kleine stappen zette. Nu zagen klanten mij ook. En ik zag hen:

 • De professionele ondernemer
  (maar zijn website vertelt iets anders)
 • Een enthousiaste zzp’er
  (maar in haar communicatie blijft niets van haar aanstekelijke passie over)
 • De betrokken dienstverlener
  (die zichzelf klein en onzichtbaar maakt)

Wat zonde! Ik zag de worsteling en hoorde hun frustratie:

 • “Ik kan het wel vertellen, maar niet opschrijven.”
 • “Ik ben goed in mijn werk, dus dat moet zichzelf dan toch verkopen?”
 • “Ik sta niet graag op de voorgrond.”

Tekstschrijver
Als tekstschrijver grijp ik de kans om jou te laten zien zoals je bent, met je expertise en eigen taalgebruik. Ik vind ons interview al een feestje: ik mag jou beter leren kennen en verwoorden, zodat jij jezelf herkent. Met taalgevoel (nou vooruit: opleiding Nederlands & Communicatie), kennis van mensen (afijn, marketing) en magie beschrijf ik jou en je diensten tot een tekst met aantrekkingskracht. Je bent gewaarschuwd…

Schrijftrainer
Ergens onderweg zijn de Stoute Schoenen uitgegaan.
Van het voorjaar heb ik ze weer aangetrokken en ben ik de training Jouw zelfgeschreven tekst als klantmagneet gestart. Hierin leer je voor wie je wat, wanneer, waarom en hoe schrijft. Dat levert tijd, energie én klanten op.

Ook ik beleef veel plezier aan de training door de leuke mensen met wie ik intensief samenwerk. Het geeft hun en mij een boost als ze hun teksten zien groeien. Hun zelfvertrouwen groeit even hard mee!

Zuivere Communicatie in de groei
Met het starten van de training, merk ik dat ik me ook als ondernemer weer ontwikkel. Marketing doe ik voor andere bedrijven, maar voor Zuivere Communicatie?
Dat wordt nu de hoogste tijd. Gelukkig zijn mijn Stoute Schoenen op de groei gekocht. Er is dus genoeg ruimte vrij!

Wie de Stoute Schoen past…
Wil jij eenvoudig de eerste stap zetten om meer klanten aan te trekken? Plan dan meteen je gratis Inspiratiegesprek.

Plan inspirerend gesprek

Lieve groeten,
Karen van de Wiel

Facebook logo LinkedIn logo