Communicatieadviseur

Een communicatieadviseur werkt!

Communicatie staat voor het contact tussen mensen en kan een relatie maken of breken. Omdat iedereen druk met zijn kernactiviteiten bezig is, schiet een goede manier om elkaar te informeren er makkelijk bij in. Met als gevolg ontevreden medewerkers of klanten. En die kosten nog meer tijd en geld.
Een communicatieadviseur ziet ongekleurd de communicatielijnen lopen en kan professioneel onderzoeken waar problemen en kansen liggen.
Hoe kun je meer omzet genereren? Welke strategie past bij jouw bedrijf? Met jouw wensen en doelen bepalen we samen de richting en voer ik de uitgestippelde koers uit. Zo heb jij je handen vrij voor jouw core business.

Communicatie in woord en geschrift

Als alle communicatie-uitingen op elkaar zijn afgestemd, treedt jouw bedrijf sterk naar buiten. Jouw stijl zorgt voor herkenbaarheid op social media, website en schriftelijke en digitale publicaties. Dit kan alleen als je alles bij één bedrijf onderbrengt.
Nog meer voordelen? Omdat ik bekend ben met jouw bedrijf heb ik aan één woord genoeg en hoef je anderen niet steeds te informeren. Een vertrouwd gezicht voor jou en je collega’s en je weet wat je te wachten staat: kwaliteit. Een interview in de krant? Ik plaats het meteen op jouw website, post het op Facebook, verwerk het in de nieuwsbrief en zet het op LinkedIn. Zo heb jij er geen omkijken naar. Snel, kwalitatief hoogstaand en professioneel.

Communicatieadviseur